Live Bands en DJ's zullen op het grasveld naast het voetbalplein voor de nodige portie muziek zorgen. We voorzien muziek van 16u tot 2u . Iedereen kan het terrein GRATIS betreden en genieten van de muziek, het lekkere eten, een frist pintje, ciders, thee, koffie... 

Bands & DJ's worden regelmatig geüpdatet!


Op welke muziek gaan we dansen? 

Shoosh
Shoosh is een akoestisch trio uit Overpelt/Leuven. Hun muziek is fris, eigenzinnig en doorspekt met klassieke invloeden. Harmonieuze (samen)zang, gitaar, viool, piano vormen de hoofdingrediënten. Naast hun covers beschikken ze ook over een een aantal eigen nummers. 
Neem zeker eens een kijkje op hun Facebookpagina


 

Make Music
We werken samen met Make Music, een moderne pop- en rockschool. 
Twee van hun top bands zullen het festival starten. 

 


Radio Spi-js
Losgeslagen projectiel dat ronddwaalt in de weidse muzikale ruimte. Voor liefhebbers van vanalles (indie, funk, pop, rock, elektronica, ...) én appelspi-js.
 

 

DJ The Bobmeister
Als vaste waarde in onze streek kan The Bobmeister niet ontbreken op Bike & Run Opitter. Je hebt hem vast al eens gezien op fuiven als My Way, Partysjok, Vijgen na Pasen of op een betere 18-jarige fuif. #NoGenres-StraightUpParty  

 

PLAATO
PLAATO is een Dj duo uit Limburg. Ze proberen een evenwicht te vinden tussen favo hiphop, footwork, juke, pop en (experimentelere) elektronica. Het is zeker de moeite waard om dit gouden duo aan't werk te zien. 
Op hun Facebookpagina kun je een voorsmaakje krijgen van de platen die je mag verwachten.